Hinnasto

HUOM! ARKOJA/VILLEJÄ KISSOJA TUODESSANNE KERTOKAA ASIASTA ETUKÄTEEN. SILLOIN ON TÄRKEÄ HAKEA MEILTÄ ETUKÄTEEN KÄSITTELYHÄKKI, JOSSA KISSA SITTEN TUODAAN MEILLE. HELPOTTAA OMISTAJAN, KISSAN JA ELÄINLÄÄKÄRIN ELÄMÄÄ.

Kaikkiin potilaskäynteihin sisältyy perusterveystarkastus. Erillistä klinikkamaksua ei ole. Maksutavat käteinen ja pankkikortit.

Muistakaa ottaa käynnille mukaan rokotuskortti / potilaskertomukset, jos samaa sairautta on hoidettu ennen, sekä mahdollisesti jo käyttämienne lääkkeiden tai hoitoaineiden nimet.

Kolmois-/neloisrokotus, koira 40€.

Kolmois-/neloisrokotus+rabies, koira 46€.

Kolmoisrokotus, kissa 33€. 

 Kolmoisrokotus+rabies, kissa 42€.

Rabiesrokotus, erillinen käynti 30€.

Saman omistajan toisen koiran tai kissan  rokotus samalla rokotuskäynnillä 21/27 €.

Kanin RHD-myxo -rokotus  53 euroa. Saman omistajan toisen kanin rokotus samalla rokotuskäynnillä 45 euroa.

Passi: erillinen käynti 32€, muun käynnin yhteydessä 20€. Muista mainita myös passi aikaa varatessasi.

Mikäli potilaalla hoidetaan rokotuksen yhteydessä  esim. korvatulehdusta tai ihottumaa, hintaan lisätään 10-30 € + lääkkeet, hoitotarvikkeet ja laboratoriokulut. Aina tähän ei aika riitä, varsinkaan jos vaivoista ei ole ilmoitettu etukäteen.

Peruspotilaskäynti, lyhyt, 30 min (esim. korva-, silmätulehdus; kynnet rauhoituksessa)  35€ + lääkkeet, hoitotarvikkeet, laboratoriokulut.

Peruspotilaskäynti, pitkä, 60 min (esim. rauhoitusta ja/tai nestehoitoa vaativa pidempi tutkimus) 60 € + lääkkeet, hoitotarvikkeet, laboratorio.

Omien potilaiden lyhyet jatkokontrollikäynnit 6-20 € + lääkkeet, hoitotarvikkeet ja laboratoriokulut.

Kastraatio, poikakissa (sis. normaalit lääkkeet, kauluria ei tarvita) 40€ + rokote sen puuttuessa  (pakollinen meillä; sisäkissalle 3-rok. 10 € / vapaasti ulkoilevalle 3-rok.-+rabies 18€).

Sterilaatio, tyttökissa (sis. normaalit lääkkeet, kauluria ei tarvita)  90€ + rokote sen puuttuessa (Pakollinen meillä; sisäkissalle 3-rok. 10€ / vapaasti ulkoilevalle 3-rok. ja rabies 18€).

Kastraatio, poikakoira kokonaishinta painon mukaan 128-200€ (130€+1,5€/ koiran  painokilo). Sisältää muovikaulurin ja normaalit jatkolääkkeet. Tylppäkuonoisia ei tehdä (suonensisäinen narkoosi).

Sterilaatio,tyttökoira (vain alle 10-kiloiset) 380-400€. Sisältää muovikaulurin ja normaalit jatkolääkkeet. Tylppäkuonoisia ei tehdä (suonensisäinen narkoosi).

Hammaskiven poisto + kiilloitus, koira 110-180€  (koiran koon ja tapauksen vaikeuden mukaan, mahdolliset tarvittavat verinäytteet päälle). Ei  tehdä  hammasröntgentä tai isojen/monijuuristen hampaiden poistoja.  Tylppäkuonoisia ja hyvin pieniä koiria ei tehdä (käytössä vain suonensisäinen narkoosi). Lisäksi teemme vain potilaita, jotka ovat ennenkin käyneet klinikallamme. Uudet potilaat joutuvat käymään esitarkatuksessa, joka tehdään  hereillä (hinta 15 euroa + mahdolliset verinäytteet).

Hammaskiven poisto + kiilloitus, kissa 88-95€. Ei tehdä hammasröntgentä tai isojen/monijuuristen hampaiden poistoja.

Maitohampaiden poisto 100€ + 30€ per hammas. Käytössä ei  hammasröntgeniä.

Takkujen leikkaus nukutuksessa, kissa : tapauksesta riippuen, ks. lyhyt/pitkä potilaskäynti.

Tiineysultraääni 40 €.

Pentuetarkastus 30€ + 10€ per pentu. Jos lisäksi mikrosiru, hintaan lisätään 15€ per pentu. Jos lisäksi kolmois/nelois/penturokotus, sen lisähinta 18€/pentu. Jokaisen pennun tarkastustodistukseen merkitään myös pentueen muiden pentujen poikkeavat löydökset.

  Eutanasia: kissa 45-50 euroa, koira koon mukaan: 45 euroa + 1 euro/painokilo. Mahdollinen tuhkaus lisäksi, ks. Varsinais-            Suomen lemmikkituhkaus (www.lemmikkituhkaus.fi). Ikävä kyllä vain alle 20-kiloiset eläimet voi jättää vastaanotolle, isommat      täytyy viedä itse tuhkaamolle sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä