Hinnasto

Kaikkiin potilaskäynteihin sisältyy perusterveystarkastus. Erillistä klinikkamaksua ei ole. Maksutavat käteinen ja pankkikortit.

Muistakaa ottaa käynnille mukaan rokotuskortti / potilaskertomukset, jos samaa sairautta on hoidettu ennen, sekä mahdollisesti jo käyttämienne lääkkeiden tai hoitoaineiden nimet.

Kolmois-/neloisrokotus, koira 39€.

Kolmois-/neloisrokotus+rabies, koira 45€.

Kolmoisrokotus, kissa 33€. 

 Kolmoisrokotus+rabies, kissa 42€.

Rabiesrokotus, erillinen käynti 30€.

Perheen toisen eläimen rokotus samalla käynnillä 21/27 €.

Kanin RHD-rokotus, 50€. RHD-myxo 53  euroa.

Passi: erillinen käynti 30€, muun käynnin yhteydessä 17€. Muista mainita myös passi aikaa varatessasi.

Mikäli potilaalla hoidetaan rokotuksen yhteydessä  esim. korvatulehdusta tai ihottumaa, hintaan lisätään 10-25 € + lääkkeet, hoitotarvikkeet ja laboratoriokulut. 

Peruspotilaskäynti, lyhyt, 30 min (esim. korva-, silmätulehdus; kynnet rauhoituksessa) 35€ + lääkkeet, hoitotarvikkeet, laboratoriokulut.

Peruspotilaskäynti, pitkä, 60 min (esim. rauhoitusta ja/tai nestehoitoa vaativa pidempi tutkimus) 55€ + lääkkeet, hoitotarvikkeet, laboratorio.

Omien potilaiden lyhyet jatkokontrollikäynnit 5-20 € + lääkkeet, hoitotarvikkeet ja laboratoriokulut.

Kastraatio, poikakissa (sis. normaalit lääkkeet, kauluria ei tarvita) 42€ + rokote sen puuttuessa  (sisäkissalle 3-rok. 8€ / vapaasti ulkoilevalle 3-rok.-+rabies 15€).

Sterilaatio, tyttökissa (sis. normaalit lääkkeet, kauluria ei tarvita)  90€ + rokote sen puuttuessa (sisäkissalle 3-rok. 8€ / vapaasti ulkoilevalle 3-rok. ja rabies 15€).

Kastraatio, poikakoira kokonaishinta painon mukaan 122-200€ (120€+1,5€/ koiran  painokilo). Sisältää muovikaulurin ja normaalit jatkolääkkeet.

Sterilaatio,tyttökoira (vain alle 10 kg) 370-400€. Sisältää muovikaulurin ja normaalit jatkolääkkeet.

Hammaskiven poisto + kiilloitus, koira 100-160€  (koiran koon ja tapauksen mukaan). Ei  hammasröntgentä tai isojen/monijuuristen hampaiden poistoja. 

Hammaskiven poisto + kiilloitus, kissa 70-95€. Ei hammasröntgentä tai isojen/monijuuristen hampaiden poistoja.

Maitohampaiden poisto 75-80€ + 25€ per hammas.

Takkujen leikkaus nukutuksessa, kissa : tapauksesta riippuen, ks. lyhyt/pitkä potilaskäynti.

Tiineysultraääni 40 €.

Pentuetarkastus 30€ + 10€ per pentu. Jos lisäksi mikrosiru (ja merkintä Kennelliiton/Kissaliiton rekisteriin), hintaan lisätään 15€ per pentu. Jos lisäksi kolmoisrokotus, sen lisähinta 11€/pentu.

Ota yhteyttä